side-menu
Program

Program

WINEUP® FAIR IN TRANSYLVANIA

5-7 Aprilie 2024 

Elania Resort

Cluj-Napoca

Str Făgetului nr 74

ORAR ZILNIC

12:00 - 20:00

Ediția a 7 a WineUp Fair in Transylvania

 

WINEUP MASTERCLASS

VINERI 05.04.2024, ORA 18.00: LANSĂM LE VIN DE NOS AMIS 3! Suntem încântați să vă invităm la un eveniment extraordinar, un masterclass dedicat descoperirii celui mai recent vin de colecție adăugat în familia noastră.Verticală Le Vin de Nos Amis cu Laurent Pfeffer și crama Catleya. 

SÂMBĂTĂ 06.04.2024, ORA 15.00: SUSTENABILITATEA DEVINE REGULA ȘI NU EXCEPȚIA. Ce înseamnă sustenabilitate, cum se aplică în vie și în cramă, vom afla direct de la cei care au implementat acest concept. Vă invităm la o discuție interactivă și la o degustare de vinuri sârbești, vinuri dintr-un terroir care merită descoperit și explorat. 

SÂMBĂTĂ 06.04.2024, ORA 17.00: LAMBORGHINI WINES ÎȘI LANSEAZĂ COLECȚIA DE VINURI ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Lamborghini Wines combină legenda auto italiană Lamborghini, pasiunea pentru lux și excelență cu arta vinificației. Produse în inima Umbriei, Italia, Vinurile Lamborghini întruchipează esența măiestriei și eleganței italiene.

DUMINICĂ 07.04.2014, ORA 16.00: MIXOLOGY BY MOLDOVA: este o incursiune în lumea distilatelor moldovenești și a cocktailurilor fine. Alexandu Zubașcu, Head Bartender Bardot vă invită la o demonstrație interactivă de preparare a cocktailurilor în care vă v-a demonstra versatilitatea distilatelor 

 

WINEUP IN THE CITY 

VINERI: 05.04.2024. ORA 20.00 TOTALLY BLIND TASTING  este un eveniment experimental, conceput și prezentat de Ioana Bidian, care presupune anularea voluntară a vederii pe durata cinei gastronomice.Va fi o aventură gastronomică în care Chef Corina Grama și Chef Alin Vădean au conceput fiecare preparat astfel încât prin textura, structura și compoziția aromelor să ofere o surpriză savuroasă.

SÂMBĂTĂ 06.04.2024, ORA 20.00  FLAVOURS OF TIME este o experiență gastronomică unică în care se împletește viziunea pentru gastronomie a lui Chef Radu Ionescu, Head Chef și proprietar al restaurantului fine dining KAIAMO, cu vinurile create la Moșia Galicea Mare. Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii gastronomice exclusiviste, unde veți descoperi trei valori care unesc conceptul KAIAMO și vinurile de la Moșia Galicea Mare: calitatea, pasiunea și tradiția într-o formă pură și autentică. Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă să fiți răsfățați într-un mod cu totul special.

DUMINICĂ 07.04.2024, ORA 11.30-14.30BRUNCH YOUR MORNING IS GOING SPARKLING  Vă invităm la un brunch conceput de Daniel Pălici, unde simțurile vă vor fi surprinse de asocierile dintre spumante, șampanii și ingredientele, texturile, culorile și designul surprinzător al preparatelor. Mereu în căutarea unor noi provocări, chef Daniel Pălici pune în evidență preparatele sale nu doar prin gust și arome dar și printr-o prezentare inedită. Esteticul face parte din filosofia bucătăriei Grai.