Deja un eveniment consacrat organizat de Alvento Bistro, Chef’s Table, vă dă ocazia să experimentați live prepararea unui întreg meniu italian cu ingediente specifice, în timp ce partenerii de la crama Lechburg vă vor încânta simțurile cu vinurile potrivite.
Veți găti cu Gabriel Precup, care are o experință de 14 ani ca chef bucătar și pasticer în Italia, întors acasă este dornic să vă împărtășească secrete din bucătăria mediteraniană și savoarea dulciurilor italiene.
Cristiano și Ettore vă vor spune povestea familiei lor, originară din Italia, pasiunea moştenită de generaţii de viticultori, a stârnit dorința lor de a investi în viticultură, reînfiinţând vii noi în arealul viticol din Lechinţa, un pamânt fermecat în inima Transilvaniei.
Sapori di Mare
Meniul serii
Lechburg Sauvignon Blanc welcome drink
Lechburg Riesling
Spiedini di calamari e gamberi al panko
Spiedino di verdure alla griglia
Lechburg Gewurtztraminer
Duo di spaghetti nero di seppia e pomodorini con peperoncino, cozze e vongole
Lechburg Pinot Grigio
Orata alla mediterranea ( con pomodorini, zucchine e olive) al cartoccio
Passito Muscat Ottonel
Panna cotta al lime