side-menu

The perfect expression of terroir in Dealu Mare: Davino

In programul WineUp ne-am propus ca in fiecare an sa includem un masterclass dedicat unei zone viticole din Romania, iar primul subiect abordat a fost vinurile din Transilvania. Anul acesta avem deosebita placere de a prezenta o regiune cu totul speciala

Integrate traditional Romanian varieties in the world wine map

Romania poate fi considerata una din marile tari viti-vinicole ale lumii, atat ca suprafata plantata cat si ca productie de vin; aici s-au aclimatizat perfect cele mai importante soiuri internationale si, in acelasi timp, ne mandrim cu faptul ca avem apro

Essi Avellan MW - The Essence of Champagne

Anul acesta vom avea deosebita placere de a primi alaturi de noi in povestea WineUp pe unul din cei trei jurati ai Champagne & Sparkling Wine World Championships: Master of Wine Essi Avellan din Finlanda. "The Essence of Champagne" va fi,

Explore the New World - Discover the New York State wines

New York, New York"¦ exuberanta, mister, dinamica, mandrie, sansa, frumusete, extaz. Probabil una dintre cele mai fascinante zone la nivel mondial, cu o efervescenta demna de cele mai bune sampanii, povestea statului New York din perspectiva vinului

Calibrate your tasting skills with the WINEUP® Official Selection

Examinare senzoriala, degustare in orb, evaluarea si notarea probelor, intr-un cadru organizat conform regulilor prestabilite ale unei jurizari internationale. O degustare profesionista, inedita pentru publicul WineUp Fair in Transylvania

Wine closures, a debate: Cork versus screw cap - Masterclass sustinut de Philip Cox, CEO Cramele Recas

Dop de pluta versus screw cap, variante alternative: vinolok? O tema cel putin interesanta si declansatoare de polemici, reactii, opinii variate, studii si statistici. Al doilea masterclass din cadrul WineUp Fair in Transylvania pe care-l anuntam oficial

Adam Pawlowski Master Sommelier - "Crafting and selling a successful wine list"

''Crafting and selling a successful wine list'',  un subiect de interes, propus si sustinut in cadrul masterclass-ului de catre Adam Pawlowski MS, abordeaza doua perspective: una specializata care targeteaza profesionistii din domeniul HoReCa si una