Sâmbătă seară, 5 Mai, vă invităm la o cină exclusivistă la Cabinet de Vin & Cocotte.
Cu un concept și design unic în Cluj, Cabinet de Vin & Cocotte, vă surprinde datorită atmosferei plăcute și a modului de servire a preparatelor, în renumitele “cocotte", vase specifice bucătăriei franțuzești.
Veți avea parte de o seară plăcută, cu discuții și povești despre familia princiară Știrbey, despre moștenirea culturală imprimată în Drăgășani și continuată de către Baroana Ileana Kripp-Costinescu.
Prezentarea va fi susținută de către Baroana Ileana Kripp și Baronul Jakob Kripp.
Selecția preparatelor din meniu a fost realizată astfel încât împreună cu vinurile Prince Știrbey, să vă ofere o experiență gastronomică perfectă.
PASTRAMĂ DE RAȚĂ
piept rață, sos parmezan, inimă salată, pudră roșii
PĂSTRAV AFUMAT
păstrăv crud afumat, anghinare, roșii uscate, fasole roșie, busuioc
PACHEȚELE LEGUME
legume, soia, cedar, ghimbir
MIEL
cotlet miel NZ, smochine, crustă crocantă cereale, parmezan
PORC IBERIC
secreto porc iberic, mazăre păstai, tartar de ardei
SORBET PROSECCO
prosecco, mango, mentă
Costul evenimentului pentru o persoana este de 320 lei. Vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.