side-menu
Wine & Dine

Wine & Dine

Robert Marshall e un expat care vine din Anglia și care de 12 ani cochetează cu ideea ciudată de a deveni român.
Cu toate că a dorit să devină artist a ales până la urmă o altă cale, azi este freelancer consultant, pentru importul de vinuri și distilate premium, este brand ambasador Remy-Cointreau. În 2007 când s-a mutat în România a început să lucreze ca și consultant vânzări pentru o cramă care era la început de drum, a studiat în paralel pentru diploma WSET la Londra, iar apoi a continuat ca și promotor al vinurilor Românești atât în țară cât și în străinătate. Evaluează și scrie despre vinuri, a realizat un documentar de călătorie în care prezintă vinurile, mâncarea și tradițiile din România.
 
Varietatea este esența vieții, astfel că vinurile TARLA doresc să surprindă terroir-ul românesc printr-o diversitate de soiuri din zone viticole specifice țării noastre. Astfel, au căutat cele mai bune parcele de vie de la cei mai reprezentativi producători. Așa au luat naștere aceste vinuri, o serie de cupaje de soiuri complementare, destinate entuziaștilor de vin și a celor ce cred în tradiția viticulturii românești.
'Am identificat un concept comun care să unească cele trei zone viticole, astfel numele TARLA a venit firesc, o referire a locului de naștere al acestor vinuri. Credem că evidențiază ceea ce ne-am dorit să transmitem prin aceste cupaje, ce se doresc a fi savurate atât în asocieri culinare cât și apreciate doar ca atare.''

Vă invităm la o seară în care pasiunea lui Rob pentru vinurile reprezentative românești se va îmbina perfect cu preparatele propuse de Bistro Sorisso.