side-menu
Exceptional brands that each cultivate their own uniqueness

Exceptional brands that each cultivate their own uniqueness

Moët Hennessy parte a grupului LVMH, leader mondial in produse de lux, are in protofoliu peste 70 din cele mai prestigioase branduri.

Moët & Chandon, Hennessy, Veuve Clicquot, Krug, Château d’Yquem sunt doar cateva dintre brandurile LVMH recunoscute la nivel mondial. Situate in Champagne, Bordeaux sau in alte zone viticole celebre din intreaga lume, indiferent ca sunt case vechi cu traditie sau provin din lumea noua, toate au un caracter unic si o cultura a excelentei manifestata constant. Sampaniile, vinurile din toata lumea, reunite in portofoliul Moët Hennessy reprezinta o colectie rara de branduri in care mostenirea, inovatia, autenticitatea si creativitatea sunt caracteristici de baza.

Ne face o deosebita placere sa prezentam pentru al treilea an consecutiv, Moët Hennessy, partenerul principal WineUp Fair in Transylvania.

Anul acesta “vedeta” editiei sunt sampaniile Veuve Clicquot, pe care le veti putea descoperi in evenimente dedicate: masterclass  "Only one quality, the finest" by Veuve Clicquot with Essi Avellan MW, cina gastronomica Glamour Sparkling Dinner la DaVinci, let’s party Rich Mixology by Veuve Clicquot la Charlie, brunch "Let life surprise you" la Chios, WineUp Bar la Palat. Toate detaliile despre evenimente vor aparea in curand, urmariti noutatile afisate pe site pentru a va putea rezerva din timp un loc la evenimentele dorite.

Terrazas, Cloudy Bay, Cape Mentelle, vinuri exceptionale din portofoliul Moët Hennessy, va asteapta sa le degustati la standul S18.