side-menu
Cinci ani de WineUp

Cinci ani de WineUp

Vinul-Rege se va afla din nou în capul mesei, la loc de cinste. Vom sărbători împreună, ne vom ospăta și vom degusta o sumedenie de vinuri. 

Va fi cea mai plăcută experiență de învățare posibilă. Ne vom aminti din nou, împreună, că vinul nu e doar prieten, poezie și răsfăț, ci și cel mai elegant liant social cu putință.

Producători autohtoni și importatori aleși pe sprânceană, ca soiurile din vie, vă vor turna în pahare tot ce au mai bun la ediția a 5-a a WineUp Fair in Transylvania. Fiecare participant se va confrunta așadar cu provocarea degustării câtorva sute de vinuri. 

Programat între 29 și 31 martie 2019 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, târgul nostru este o ocazie să ne regăsim între prieteni și să le spunem „Bun venit!” celor care doresc să se alăture familiei noastre lărgite. 

Iar, pentru ca lucrurile să fie cât mai aproape de bucurie și adevăr, nu vom uita să prețuim oamenii. Târgul reunește o seamă de invitați de marcă, de oameni pasionați, care ne inspiră: Master of Wine, Master Sommelier, oenologi, proprietari de crame, împreună cu care vom învăța să ne cultivăm gusturile.

Printre oamenii pe care îi apreciem în mod special, se numără un oaspete de seamă: legendarul Steven Spurrier, prezent pentru prima dată în România. 

Domnia sa va fi președintele juriului care va decide selecția oficială WineUp din 2019, dar va prezenta și un masterclass, care vă este dedicat și care, vă garantăm, va fi o experiență nu doar de neratat, ci și de neuitat.

Vă invităm, deci, să vă asigurați din timp un loc printre musafirii noștri de la WineUp.

Alegerea e simplă, după cum spune poetul persan Rumi: “Dați-mi mai mult vin sau dați-mi pace”.