side-menu
Atelier de fotografie - Fotografie de produs

Atelier de fotografie - Fotografie de produs

Radu Salcudean va sustine in cadrul targului doua ateliere de fotografie cu temele vin si gastronomie.

 

3 sticle în 3 povești

In cadrul WINEUP® organizam un atelier intensiv de 3 ore alaturi de fotograful Radu Sălcudean a carui tema va fi fotografia de produs.

Ia parte la o experienta fotografica unde ti se vor dezvalui trei scheme de iluminare diferite pentru acelasi produs, o sticla de vin. Dupa prezentarea procesului de creatie si a tehnicilor de iluminare, trei aranjamente iti vor sta la dispozitie sa exersezi in voie. Dupa sedinta foto se vor prezenta tehnici de post-procesare pentru a ajunge la imaginea finite. Discutiile de final vor fi axate pe particularitati ale fotografiei comerciale, relatia fotograf-client, importanta editarii, etc.

Organizatorii pun la dispozitia participantilor produsele necesare realizarii imaginilor.

 

Vin și preparate culinare


In cadrul WINEUP® organizam un atelier intensiv de 3 ore alaturi de fotograful Radu Sălcudean a carui tema va fi fotografierea unor preparate culinare alaturi de vinurile care li se potrivesc.


Ia parte la o experienta fotografica unde ti se vor dezvalui tehnici de iluminare, secrete ale fotografiei culinare, aspecte estetice, aspect tehnice ce tin de volumetrii și texturi, trucuri ce contribuie major la succesul unei sedinte foto organizata intr-un restaurant. Discutiile vor fi axate pe particularitati ale fotografiei culinare, relatia fotograf-client, importanta retusului.


Organizatorii pun la dispozitia participantilor produsele necesare realizarii imaginilor.