side-menu
Laurent-Perrier: An unrivalled creator of style and emotions since 1812

Laurent-Perrier: An unrivalled creator of style and emotions since 1812

Un fost producător de baricuri din Chigny-les-Roses, André-Michel Pierlot s-a stabilit în Tours-sur-Marne în 1812 ca negociat de șampanii. În acest sat, pe parcelele numite Les Plaisances și La Tour Glorieux, a fondat ceea ce mai târziu a devenit Laurent-Perrier. Fiul său, Alphonse Pierlot, a moștenit casa Laurent-Perrier dar neavând urmași, a donat Casa oenologului său, Eugène Laurent.
Greu afectată de criza economică dintre războaie și având mari datorii,  Casa Laurent-Perrier a fost vândută de către fiica lui Eugène Laurent, Marie-Louise de Nonancourt devenind proprietară în 1939.

Bernard de Nonancourt și-a dedicat viața unei singure pasiuni: Laurent-Perrier, condus de o singură lozincă “The best of the best with the best”.

Curajul, convingerile și energia sa au transformat o mică casă de șampanie cumpărată de mama sa în 1939 într-o marcă globală.

 

Anul acesta la WineUp ne face o deosebită plăcere să o primim pe Nicole Snozzi, Brand Ambassador, care ne va dezvălui întreagă istorie și filosofie a Casei Laurent-Perrier.

După terminarea studiilor Nicole și-a început cariera în compania Swiss Airlines și apoi a continuat cu o companie petrolieră în Ecuador pentru următorii 10 ani. După reîntoarcerea în Franta a colaborat cu un lanț hotelier și cazino, iar începand cu 1992 se ocupă de ospitalitate la Chateau de Louvois aparținând Laurent Perrier. Urmează ascensiunea către departamenul de export unde preia de piețele din America Centrală și de Sud. Astăzi Nicole Snozzi este Brand Ambassador și împărtășește cu pasiune , cunoștințele despre Laurent Perrier în Franta și restul lumii. La formarea sa în toți acești 25 de ani au contribuit Bernard de Nonancourt proprietarul Casei și cei doi oenologi: Alain Terrier și Michel Fauconnet.
Nicole spune că dragostea și pasiunea pentru Laurent Perrier au apărut natural, s-a îndrăgostit de la prima degustare a primului pahar de Laurent-Perrier.

Laurent-Perrier, Partener Principal WineUp Fair in Transylvania2018, prin BDG Import.