side-menu
Evenimente

Find the perfect match! #3

Cât de des aveți ocazia să vă provocați simțurile și să vă răsfățați cu preparate culinare sofisticate și cu vinuri alese special pentru ele? Cât de des aveți ocazia să încercați un meniu special pregătit și prezentat

Find the Perfect Match #2

După prima ediție Find The Perfect Match, care a fost una specială, ghidată de simțuri, rafinament culinar și oameni frumoși, urmează cea de-a doua ediție, de data aceasta la Terroirs Boutique du Vin in Brașov.

Find the Perfect Match #1

  O seară cu descoperiri noi și prieteni vechi   V-am prevenit că prima ediție Find The Perfect Match va fi una specială, ghidată de simțuri, rafinament culinar și oameni frumoși? Ei bine, a ieșit exact așa cum ne doream, o seară relaxantă de socializare și „quality time”

Find the perfect match!

Sufletul - pereche ți-l găsești mai ușor când uiți să-l mai cauți. Combinația gastronomică ideală pentru TINE, potrivirea perfectă între un preparat culinar magic și un vin excepțional, your favourite pairing, se descoperă cu oc

Hennessy Training Class 2016

With Hennessy Brand Ambassador Fabien Levieux @ City Plaza Hotel - Cluj Napoca

ArtVinium @ TDS III "” with GRAMMA.

Ne bucurăm c-am putut fi din nou oameni pentru Niște Oameni la cea de-a treia ediție Transylvanian DonorSphere, care a avut ca principal scop strângerea de fonduri pentru 3 proiecte dedicate copiilor: EducaȚIE și celorlalți, Adunăm zâmbete și Sunet pentru sănătatea copiilor. O colaborare reușită și de această dată, cu sprijinul GRAMMA.

Curs de inițiere în degustarea vinului - HoReCa only.

Am început o nouă serie de cursuri de inițiere în degustarea, servirea și asocierea culinară a vinului, de această dată cu un grup format doar din reprezentanți HoReCa din Cluj.

Hennessy - The Cognac @ Cluj

Private tasting @ Boutique Comtesse du Barry Cluj, courtesy of Hennessy. A privilege!

Raiffeisen VIP Party, TIFF 2016

ArtVinium a fost partener pentru al doilea an consecutiv la Raiffeisen VIP Party din cadrul "ªTIFF"¬. Un eveniment organizat de DC Communication.