side-menu
Evenimente

Find the perfect match!

Sufletul - pereche ți-l găsești mai ușor când uiți să-l mai cauți. Combinația gastronomică ideală pentru TINE, potrivirea perfectă între un preparat culinar magic și un vin excepțional, your favourite pairing, se descoperă cu oc

Hennessy Training Class 2016

With Hennessy Brand Ambassador Fabien Levieux @ City Plaza Hotel - Cluj Napoca

ArtVinium @ TDS III "” with GRAMMA.

Ne bucurăm c-am putut fi din nou oameni pentru Niște Oameni la cea de-a treia ediție Transylvanian DonorSphere, care a avut ca principal scop strângerea de fonduri pentru 3 proiecte dedicate copiilor: EducaȚIE și celorlalți, Adunăm zâmbete și Sunet pentru sănătatea copiilor. O colaborare reușită și de această dată, cu sprijinul GRAMMA.

Curs de inițiere în degustarea vinului - HoReCa only.

Am început o nouă serie de cursuri de inițiere în degustarea, servirea și asocierea culinară a vinului, de această dată cu un grup format doar din reprezentanți HoReCa din Cluj.

Hennessy - The Cognac @ Cluj

Private tasting @ Boutique Comtesse du Barry Cluj, courtesy of Hennessy. A privilege!

Raiffeisen VIP Party, TIFF 2016

ArtVinium a fost partener pentru al doilea an consecutiv la Raiffeisen VIP Party din cadrul "ªTIFF"¬. Un eveniment organizat de DC Communication.

Acoustic Social. Tune & Wine in June.

Sistemul Estelio și vinurile de la Petro Vaselo merg foarte bine împreună. Am constatat la cea de-a cincea ediție Tune&Wine de la Acoustic Density. Ne-am lăsat surprinși de tematica "Petro Vaselo Pinot Noir trendy in all colours" și-am savurat Bendis Nadir, Rose de Petro Vaselo și Otarnița, într-un rotație de viniluri văratice.

Wine Pairing @ Hotel Privo

The Essence of Kellerei Terlan - Cantina Terlano într-un eveniment gastronomic deosebit la Hotel PRIVO Târgu Mureș! O seară memorabilă realizată cu sprijinul Tepaso - Marius Contiu. Prezentarea asocierilor culinare a fost făcută de Ioana Bidian Micu și Marius Danciu.

Acoustic Social. Tune & Wine

Ca de început de vară... o nouă seară marca Acoustic Density și ArtVinium în care ne-am lăsat fermecați de un sound unic, de vibe-ul soul, de vinurile speciale de la Corcova Roy & Damboviceanu Winery și de oameni pasionați de "savoir-vivre".