side-menu
Comunicat de presa

Comunicat de presa

ARTVINIUM lansează oficial proiectul Wine UP Fair in Transylvania

Cluj-Napoca, 20 noiembrie 2014 – Artvinium anuntă lansarea oficială a proiectului Wine UP Fair in Transylvania. 

Artvinium reprezintă expresia pasiunii pentru vin și artă a Ioanei Bidian Micu, fondatoarea companiei, pasiune care în timp s-a transpus în proiecte de management, marketing și branding, strategii de poziționare și vânzare a vinurilor.

În căutarea unor noi provocări, conceptul Wine UP a apărut firesc ca o necesitate pe piața de profil cautând să ofere un nou model de prezentare și promovare a vinului românesc pe plan național și internațional.

Cu o bogată experiență în  organizarea de evenimente destinate educării consumatorilor și promovării vinurilor Ioana Bidian Micu își propune încă o dată prin Artvinium să ofere un proiect integrat lumii vinului în care să se regaseasca sub aceeași cupola consumatori , pasionați , producători și specialiști în domeniu. 

“Wine UP Fair in Transylvania pune orașul Cluj-Napoca pe harta târgurilor internaționale de vin prin profesionalism, calitate și eleganță, un concept inovativ și modern, căruia împreuna îi putem da unicitate și eleganță.

Aduce oameni și vinuri împreună într-o clădire simbolică a orașului, Casinoul din parcul Central Cluj Napoca în perioada 26-29 martie 2015.

Deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând producătorii de vin mai aproape de consumatori, pasionați și profesioniști.” declara Ioana Bidian Micu managing director Artvinium

Wine UP Fair in Transylvania va crea cadrul adecvat pentru stabilirea unor relații comerciale între producătorii de vin și posibili parteneri pe plan regional, național și internațional.   Programul târgului va include o zi dedicată industriei de profil în cadrul căreia vom organiza sesiuni de networking cu reprezentanți ai industriilor conexe, prezentări de vinuri destinate sectorului HoReCa cu participarea distribuitorilor naționali și internaționali.

În zilele dedicate publicului larg pe lângă posibilitatea de a degusta vinurile din cadrul târgului, vizitatorii vor avea ocazia să participe la diverse cursuri workshopuri și masterclassuri.

Wine UP Fair in Transylvania va fi inclus în calendarul anual al târgurilor de profil atât pe plan național cât și internațional, ne dorim ca brandul Wine UP să devină lider în domeniul evenimentelor de acest gen