side-menu
Bilete / Achizitii online

Bilete / Achizitii online

WineUp Fair in Transylvania

Aromele fascinante ale vinului in pahare cu talc, prezentate cu daruire, senzatii, povesti si traditii transpuse in opere de arta, toate expuse intr-un loc plin de istorie sau, mai simplu, va invitam la Wine Up Fair in Transylvania sa descoperiti si sa simtiti lumea fascinanta a vinului.

Achizitionarea biletelor de o zi sau a abonamentelor pentru toate cele trei zile, va permit intrarea in targ si degustarea tuturor vinurilor prezentate de catre producatori si importatori, pe care le regasiti descrise in sectiunea Expozanti/Lista Expozanti

In functie de alegerea dumneavoastra, biletele sau abonamentele de intrare la targ includ: bratara de acces, paharul de degustare si catalogul print  al targului.

Biletul / abonamentul va garanteaza accesul la concertul URMA, care se va desfasura sambata 25 martie, de la ora 21, in incinta Muzeului de Arta


WineUp Mastreclass

WineUp Masterclass, WineUp Education, reprezinta o sursa valoroasa de informatii transmise in mod dinamic, o completare a cunostintelor din domeniul viti-vinicol, care compun spectrul complet al artei vinului.

Biletele se achizitioneaza separat, va garanteaza prezenta la masterclass-uri organizate cu specialisti de talie internationala si se emit automat cu titlul aferent selectiei dumneavoastra in site. Achizitionarea exclusiva a biletelor la masterclass nu va asigura accesul in zona targului WineUp.

Mai multe informatii regasiti in sectiunea Vizitatori/Evenimente/WineUp Masterclass.


WineUp in The City

Un concept de evenimente cosmopolite, la care maestrii de ceremonie sunt cultura, vinurile si gastronomia. Puteti continua fiecare seara WineUp in oras, in locatiile partenere, va invitam sa va asigurati participarea prin plata online a taxelor aferenta fiecarui eveniment in parte.

Pentru a va alege evenimentele dorite va rugam sa accesati sectiunea Vizitatori/Evenimente/WineUp in The City

 

Sistemul inovativ de acces la WineUp, permite ca biletele achizitionate online, dupa verificarea la punctele de acces, sa se transforme intr-un badge personalizat WineUp. La achizitionarea biletelor online va puteti trece numele complet si profesia, iar informatiile vor aparea in chenarul superior al biletului. Dialogul in timpul targului devine astfel mai eficient intre producatori, distribuitori, reprezentanti HoReCa, media și consumatori.


Pentru mai multe informatii va invitam sa consultati programul WineUp Fair in Transylvania 2017

Pentru achizitii puteti accesa butonul Cumpara.