side-menu
Hotel City Plaza

Hotel City Plaza

Hotelul CITY Plaza este situat ultracentral, dar totusi intr-o zona linistita a orasului Cluj-Napoca. Localizat in imediata apropiere a Parcului Central și a Casino-ului, Hotelul CITY Plaza ofera un acces facil si rapid catre institutii publice, centre universitare, medicale sau financiare, dar si catre zonele de interes turistic, restaurante si terase.

Decorate minimalist modern, cu influente asiatice, art nouveau sau de inspiratie romaneasca, toate camerele de la CITY Plaza sunt menite sa ofere ofere o noua experienta si un sejur placut si confortabil. 

Alegerea Hotelului CITY Plaza aduce o serie de avantaje si facilitati specifice: localizare ultracentrala, parcare privata generoasa, internet wireless gratuit, welcome package in camera, 2 terase panoramice, serviciu concierge 24 h, mic dejun bufet, bogat si diversificat, cu produse de patiserie si panificatie facute ”in casa”, centru de evenimente cu un total de 440 locuri, zona de relaxare cu piscina panoramica si restaurant cu specific international. Mai multe informatii despre Hotelul CITY Plaza pot fi gasite accesand urmatorul link: www.cityhotels.ro.