side-menu
Un spectacol al vinurilor. Un nou concept in cadrul targului WineUp

Un spectacol al vinurilor. Un nou concept in cadrul targului WineUp

WINEUP® Official Selection inseamna, pe cat de simplu pe atat de complex, o lista a celor mai bune vinuri prezentate de producatori invitati sa participe la WineUp Fair in Transylvania, editia a doua.

Ideea s-a conturat clar ca un nou pas pentru noi in promovarea vinurilor romanesti de calitate, atat prin evaluarea lor de un juriu specializat cat si prin conceperea unei ”selectii oficiale” care sa devina un reper semnificativ pentru distribuitori, specialisti, producatori si publicul larg.

Acest concept aduce impreuna: producatorii interesati sa-si promoveze calitatea vinurilor, specialistii din tara si din strainatate care vor avea ocazia sa cunoasca indeaproape progresul facut in cultura vinului romanesc, distribuitorii dornici sa incheie parteneriate avand in portofoliu cele mai bine cotate vinuri, reprezentantii HoReCa interesati sa-si imbunatateasca meniul de bauturi, pasionatii care vor sa cunoasca specificitatea si performanta vinurilor prezentate la WineUp, partenerii media si de business care isi doresc ca la evenimentele lor sa aiba parte de vinuri selectate si validate pentru calitatea lor.

Ecoul WineUp Fair in Transylvania, dincolo de evenimentul in sine, se va resimti pe toata perioada anului sub diverse forme de promovare, comunicare si interactiune prin toate proiectele si activitatile la care ArtVinium si Wine Club by ArtVinium sunt organizatori sau parteneri.

Selectia Oficiala WineUp va fi reperul de calitate, un instrument valoros in expertiza ArtVinium si pliat pe tipologia evenimentelor la care ArtVinium este promotor. De la degustari, cursuri, evenimente speciale in zona business-corporate, actiuni culturale, intalnirile WineUp in the City precum si cele ale Wine Club, toate acestea vor sta sub egida selectiei oficiale WineUp.